Beet! 28 t/m 30 juli

Datum
28-07-2017
Categorie
Infocentrum
Telefoon
06-49030026
 
Foto
 

Tijdens de IJsselbiënnale 2017 serveert De Tafel van Kostelijk Beet! biologisch Wandelend Diner/Walking Diner in Natuurgebied De Duursche Waarden. Een totaal belevenis waar lokale seizoensgroenten en wilde kruiden op tafel komen, of misschien juist niet op tafel... met theatrale bewegingen daarnaast zoals dansende obers en zingende bomen.

Anders dan anders, niet zomaar een bord en bestek, een glaasje wijn, maar lichte vervreemding in dat wat er gebeurt. "Door middel van het ervaren van je persoonlijke verbinding met de natuur, in het bijzonder de IJssel en haar landschap met voedsel als medium creer ik als beeldend kunstenaar een reis voor alle zintuigen. Het diner bestaat uit verschillende gangen die elk een verhaal vertellen, het zijn kunstwerkjes op zich. Ze vertellen over genieten van het leven, van de natuur en van verbinding met elkaar" aldus Edith Kostelijk. Speciaal voor deze gelegenheid heeft De Tafel van Kostelijk kunstenaars vanuit verschillende disciplines uitgenodigd om te co-creëeren. Zo is er een collectief ontstaan van muzikanten, zangers, koks en beeldend kunstenaars die samen een eigen nieuwe energie neerzetten op deze unieke locatie, dat ga je voelen en ervaren!
Een ware belevenis in de Uiterwaarden, bijvoorbeeld als afsluiting van een wandeling of fietstocht langs de kunstwerken van de IJsselbiënnale. 

Tickets € 55,- www.eventbrite.nl  zoek op Beet

 

www.ijsselbiennale.nl

www.detafelvankostelijk.nl

Locatie
Infocentrum IJssel Den Nul
Rijksstraatweg 109
8121 SR Den Nul
Tijd
18:00 tot 21:30
Kosten
55,-
ACTIVITEITEN AGENDA

Er zijn helaas geen activiteiten gevonden

HORECA/VERHUUR

Informeer voor horeca en/of zaalverhuur bij Brasserie Op Duur.
T: 0570-745044 E: leon@bijripperda.nl 
Kijk ook onder: Bezoek-Horeca voor o.a. openingstijden en arrangementen.

ADRESGEGEVENS
Infocentrum IJssel Den Nul
Rijksstraatweg 109
8121 SR Den Nul
(0570) 745040